Bij sommige klussen kom je er niet onderuit. Een container huren. Nou lijkt dat veel gedoe, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Je doorloopt een simpel stappenplan en voor je het weet staat de container op de door jou gewenste plaats.

Een container huren in een paar stappen

Een container huren is zó gemakkelijk en het scheelt je zoveel ritjes naar de vuilstort, dat je niet snapt dat je dat nooit eerder hebt bedacht. Je vult als eerste jouw postcode in op de site. En dan geef je eerlijk antwoord op de vraag of je een particuliere of een zakelijke klant bent. Tot zover is het hartstikke simpel. Dan kies je welke soort afval je wilt laten afvoeren en in welke maat container je dat wilt laten doen. Daarna is het nog een kwestie van je gegevens invullen en afrekenen. De volgende dag, of op de datum die jij aangeeft, staat de container op de door jou aangegeven plaats. En dan kun je echt beginnen aan je klus.
Container huren

Een container huren: meer veiligheid op de sloop

Een container huren werkt echt mee aan het veilig houden van je werk. Je gooit in één keer alle puin in de container en hoeft dat tussendoor dus niet meer te verplaatsen. Je kunt er niet over struikelen omdat het op hoopjes ligt en het ligt je nooit meer voor de voeten. Ook arbo-technisch gezien is dat heel verstandig. Doordat je het vuil maar één keer hoeft aan te pakken, verkleint dat de kans op blessures en werk-gerelateerde ongevallen. Het is natuurlijk ook altijd fijn dat je werkplaats overzichtelijk blijft. Een container huren draagt dan ook zeker bij aan het plezier dat je aan je werk beleeft.

Is een container huren duur?

Een container huren kost geld. Zo simpel is het natuurlijk wel. Maar duur? Dat denk ik toch niet. Bereken alleen al alle ritjes die je anders zelf naar de vuilstort moet doen. Dat zijn uren die je niet op de klus kunt doorbrengen. Ook het eventueel huren van een aanhangwagen en de kosten van brandstof moet je niet vergeten. Een container huren zorgt ervoor dat jij door kunt gaan met je werk. De container wordt geleverd en opgehaald op het moment dat jou het best uitkomt. Ook het omwisselen van een volle container kost jou geen extra inspanning. Een container huren levert je dus veel gemak op en dat is eigenlijk niet in geld uit te drukken.