Felicitatiekaarten sturen naar vrienden, familie, kennissen enz. Het was vroeger de normaalste zaak ter wereld. Tegenwoordig sturen we al veel kaarten via het internet of een berichtje via social media. Maar hoe leuk is het om op de dag van vandaag een echte kaart te versturen zonder dat je er zelf eentje hoeft te kopen en op de bus te doen. Door middel van online kaarten versturen kun je het nog persoonlijker maken.

‘’Vroeger deden we het anders’’

Vroeger was alles anders en dat is te merken, steeds minder wordt er post verstuurd via de brievenbus en steeds minder kaartjes gaan de deur uit. Tegenwoordig doen we alles online en zo ook de felicitatiekaarten en allemaal verschillende kaarten. De brievenbus is overbodig en dat is te merken, Postnl krijgt het steeds drukker door webwinkels aangezien alles via het internet gaat. Niet alleen kaartjes maar ook pakketjes en andere objecten worden vaak via het internet besteld en vanuit de webshop verstuurd naar de ontvanger.

Online felicitatiekaarten is makkelijker

Online je spullen kopen en versturen is tegenwoordig het meest gebruikte kanaal qua verkoop en aankoop. Maar is het makkelijker dan naar de winkel zelf toegaan? Dit heeft een aantal kanten. Qua tijd ben je veel sneller klaar als je online shopt, je hoeft alleen maar je product te kiezen, in je winkelwagentje te stoppen en afrekenen. Wel is het zo dat als het product niet naar wens is je het zelf terug moet sturen of moet verzenden, soms is dit gratis of je moet dit zelf betalen. Per webshop verschilt dit.

Door goed onderzoek vooraf te doen van wat je koopt zorg je ervoor dat het product dat je koopt naar wens is en hier verder geen moeite meer voor hoeft te doen zoals het terug opsturen van producten en extra geld betalen.