Floris van Bommel bij je trouwkleding

Als je gaat trouwen wil je er natuurlijk goed uitzien. En nee  ik heb het niet over vrouwen en hun bruidsjurk, maar over de kleding van de bruidegom. Vaak lijken we te vergeten dat een bruiloft niet alleen om de bruid gaat, maar ook om de bruidegom. Het merk Floris van Bommel heeft de meest nette herenschoenen. Voor onder elk pak( dus ook onder je trouwpak) staan de schoenen van Floris van Bommel erg mooi. Ben jij al klaar voor de grote dag? Om ook aandacht te schenken aan het uiterlijk van de bruidegom op zijn trouwdag zijn hier wat handige tips.

 

Floris van Bommel herenschoenen

Als er een schoenenmerk is dat elke outfit bij een man er netjes uit komt te zien dan is het Floris van Bommel wel. De schoenen van dit merk zijn netjes afgewerkt en passen goed onder een heren pak. Er zijn een heleboel verschillende modellen in de collectie en dat maakt het makkelijker om de perfecte schoen te vinden. De kleuren van de Floris van Bommel herenschoenen variëren van grijs tot cognacbruin en zwart. Ook zijn er modellen met veters en prints in opvallende kleuren. Voor elke man is er op zijn bruiloft dus wel iets dat goed bij hem past. De kwaliteit van Floris van Bommel is erg goed. Je koopt de schoenen dus ook voor langere tijd. Als je voor je trouwdag een paar schoenen koopt die goed bij je passen, kun je deze na die dag ook nog aandoen. De herenschoen van Floris van Bommel zijn zonder twijfel de ideale trouwschoenen voor de moderne man.

Je pak combineren met Floris van Bommel

De kleur van je schoenen moet je aanpassen aan de kleur van je trouwpak. Het moet niet, maar het is wel het beste wat je kunt doen. De kleuren gaan niet allemaal goed met elkaar samen. Wanneer je een donkerblauw pak draagt, kun je het beste voor de cognacbruine herenschoenen gaan. De grijze schoenen zouden onder dit pak niet erg goed staan. Onder een wit pak staan zwarte schoenen niet echt mooi en andersom ook niet. De beste kleur herenschoenen om onder een wit pak te dragen is wit. Onder een zwart pak staat behalve wit elke kleur erg goed. Dit zijn een beetje de richtlijnen, maar je moet natuurlijk vooral doen waar jij jezelf goed bij voelt.

 Floris van Bommel riemen

Behalve alle schoenen in de uitgebreide collectie herenschoenen van het merk zijn er ook bijpassende accessoires. Bij de schoenen van Floris van Bommel kun je een riem dragen in dezelfde kleur én van hetzelfde merk. Zo maak je de outfit mooi af en kun je net als de bruid stralen op jullie grote dag. Kies dus voor het beste pak, de beste schoenen en bijpassende accessoires om je outfit compleet te maken.