De zoektocht naar het perfecte T-shirt is moeilijk! Maar als u dat shirt dan eindelijk vind heeft u een geweldig basis kledingstuk in uw bezit. Goede boots, een net pak en een stoere denim zijn belangrijke items in een kledingkast van een man. Echter is een wit T-shirt even belangrijk. Er zijn tal van voordelen aan verbonden. U draagt een T-shirt namelijk altijd met comfort. De combinatiemogelijkheden zijn daarnaast ook nog eens eindeloos. Hoe combineert u een wit T-shirt nu het best? Er zijn immers meerdere manieren om een klassiek witte tee te dragen.

Casual en simpel

Er is geen betere manier om een casual wit T-shirt te combineren met denim. Bij denim moet u niet alleen denken aan een mannelijke jeans. Een denim jacket is ook een stoere aanvulling van uw persoonlijke look. Wilt u dat shirt combineren met een denim jacket én jeans, zorg er dan wel even voor dat beiden een andere kleur denim hebben. Hou het simpel met een wit T-shirt. Combineer deze simpel, naast een goede jeans, met wat accessoires en stijlvolle schoenen. Zelfs een trenchcoat, bomber of leren biker jack past perfect bij het je witte T-shirt! Wees creatief, maar hou het vooral simpel. Ga altijd voor de clean look e

Dress it up met een T-shirt!

Een wit T-shirt kan met alles goed gecombineerd worden, dus ook met een dressed look! De enige voorwaarde aan uw shirt is dat deze clean en netjes is. Ga dus niet voor een alledaags dun en semi-transparant shirt, maar voor een shirt van goede kwaliteit! Dat ene shirt die u onder uw truien of overhemd dragen draagt is daarmee echt onder de maat! Heeft u wel het juiste witte T-shirt gevonden? Combineer deze met een net pak. Is dat te netjes voor u, ga dan voor een smart pantalon of chino. Wat betreft schoenen kunt u altijd voor de dag komen met een paar loafers of chelsea boats. Maak het geheel helemaal af met een blazer. Kleren maken echt de man, zelfs met een wit T-shirt!