Als je auto om wat voor reden dan ook gesloopt moet worden, is het fijn om te weten dat er mensen zijn die je snel en goed kunnen helpen: Sloopservice Nederland.
Het is nooit leuk als je afscheid van je auto moet nemen. Je hebt er toch heel wat veilige uurtjes in doorgebracht. Je karretje heeft je, meestal zonder morren, precies daar gebracht waar je zijn wilde. Je er hebt keihard en vals in meegezongen met de radio en er een traantje in weggepinkt na een slecht sollicitatiegesprek. Jij en je auto hebben een band waarvan je dacht dat niemand die ooit kon verbreken. En toch… jullie moeten afscheid nemen van elkaar. Maar hoe doe je dat?

Sloopservice Nederland bellen en direct afspreken

Als je dan toch gedag moet zeggen tegen je geliefde auto, dan maar zo goed en zo snel mogelijk. Net als een pleister van je huid halen. Snel en even pijnlijk. Maar daarna de opluchting. Je belt simpelweg met Sloopservice Nederland. Zij stellen je een aantal vragen met betrekking tot het merk en type van de auto. Dat is niet om extra zout in de wonde te strooien, maar om goed te kunnen bepalen hoeveel geld Sloopservice Nederland ervoor over heeft om jouw sloopauto te mogen afvoeren. Dit bedrag kan per auto verschillen en is onder andere afhankelijk van hoeveel vraag er naar herbruikbare onderdelen van jouw auto is. Je leest het goed: je hoeft zelf niet te betalen voor het afvoeren van je auto. Je krijgt zelfs nog geld toe van Sloopservice Nederland. Toch een klein lichtje in donkere dagen hè?
Sloopservice Nederland

Wat gaat Sloopservice Nederland doen met mijn auto?

Tja, dit kan even pijnlijk zijn om te lezen, maar ze heten niet voor niets Sloopservice Nederland. Ze zorgen voor de correcte afvoer van jouw auto. Jij krijgt nog een vrijwaringsbewijs en een handje contanten. Maar daarna is het de auto van Sloopservice Nederland. Zij halen alle nog bruikbare onderdelen uit de auto. Ze voeren de diverse vloeistoffen op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier af en maken andere mensen weer blij. Want andere mensen zitten misschien precies te wachten op de waterpomp of de radiateur. Of misschien wel op de radio of de airbags. Zo doe je door je auto te verkopen aan Sloopservice Nederland, ook nog een goede daad voor je medemens. Je auto krijgt, dankzij Sloopservice Nederland, toch een soort van tweede leven. En dat is wel fijn om te weten, toch?