Helemaal met Valentijnsdag over een paar dagen kun je nog net wat mooie wenskaarten bestellen en sturen. Je hoeft er niet eens een postzegel op te plakken. Een dikke lippenstiftkus is voldoende.  Ook voor tal van andere gelegenheden zijn wenskaarten natuurlijk zeer geschikt. Van zeer blijde gebeurtenissen tot het diepste verdriet. Wenskaarten kunnen iemands dag altijd wat beter maken.

Wenskaarten voor leuke redenen

Je kunt allerlei redenen verzinnen om wenskaarten te versturen. Bijvoorbeeld een zwangerschap. Of een geboorte. Of natuurlijk voor iedere verjaardag die je maar kunt bedenken. Ook voor de diverse jubilea kunnen wenskaarten gestuurd worden. Denk dan aan een zoveel jarig huwelijk of dienstverband. Ook een felicitatiekaart voor een nieuw bedrijf of een nieuwe locatie wordt vaak erg op prijs gesteld. Wanneer iemand de sleutel krijgt van een nieuw huis, of dat nou om een koop- of een huurhuis gaat, is een wenskaart zeer welkom. Je kunt iedere kaart nog opsieren met een persoonlijke boodschap. In je eigen handschrift. Want de kaarten die je bestelt via bovenstaande site krijg je gewoon thuisgestuurd. Je verstuurt dus geen kaart via internet. En dat maakt het versturen van wenskaarten, voor welke gelegenheid dan ook, wel lekker persoonlijk.

Wenskaarten sturen als het minder gaat

Wanneer iemand (langdurig) ziek is, is het fijn als je die persoon een hart onder de riem kunt steken door wenskaarten te versturen. Er zijn mooie kaarten te vinden voor als iemand een griepje te pakken heeft. Maar als iemand ongeneeslijk ziek is, kan “beterschap” nooit helemaal de lading dekken. Je kunt dan kiezen voor een mooie kaart met bloemen en zonder tekst. Door je eigen tekst, gedachten of gedichtje in de kaart te schrijven laat je weten dat je aan iemand denkt. En dat wordt altijd gewaardeerd.
Wenskaarten

Wenskaarten sturen bij een overlijden

Je stuurt natuurlijk een condoleancekaart als een dierbare van een vriend, vriendin, buurman, buurvrouw of wie dan ook is overleden. Ook al kende je de overledene of ken je de nabestaanden misschien niet zo goed, een condoleancekaart geeft aan dat je met ze meeleeft. En dat is voor de nabestaanden een fijn gevoel. Ze weten dan dat ze er niet alleen voor staan. En dat er nog anderen zijn die verdrietig zijn om hun verlies. Je maakt hun dag en de vele dagen daarna net een stukje beter. Een mooie condoleancekaart met een persoonlijke boodschap zal zeer gewaardeerd worden.